Na Dobrej vypukne disko vojna. V prvej línii nasadené GO GO tanečnice

  • PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
NajhoršíNajlepší 

Históriou opradený a svetovo známy disko klub Plecháč versus vynovený Bufet u SISI. Vojna o verných zákazníkov vypukne už tento piatok. Kým Plecháč nasadil na otváračku GO GO tanečnice, ktoré budú bojovať v prvej línii hore bez, známy Bufet u SISI svoju taktiku tají do poslednej sekundy. V stredisku Dobrá sa šíri panika a schizofrénia, chatári totiž nevedia, kde majú ísť skôr.

 

Kedy sa "disko vojna" uskutoční? 

Už tento piatok, 27. júna v stredisku Dobrá vo večerných hodinách


Fantastický nápad s tmou

Stredisko Domaša Dobrá sa pripravuje na prísun desaťtisícov zábavy chtivých návštevníkov. Fantasticou novinkou oproti minulému roku je úplná tma v celom rekreačnom stredisku Dobrá a to aj napriek funkčnému verejnému osvetleniu. 


Je to dar od Kvakovskej samosprávy na čele s Jánom Tutkom a jeho tímom dobre zaplatených poradcov z peňazí chatárov.


Autorom tohto unikátneho nápadu s tmou je podľa našich informácií samotný starosta Kvakoviec, ktorý ho prepracoval do najmenších detailov a sám je zvedavý, ako jeho myšlienku s tmou ľudia príjmu. 


Využite preto jedinečnú možnosť sledovať nočnú oblohu plnú hviezd za úplnej tmy bez rušivého a oslepujúceho verejného osvetlenia. Na presun po stredisku a medzi diskotékami sú vhodné baterky, takzvané čelovky. 


Organizačné pokyny pre návštevníkov diskoték

Občania, ktorí sa zúčastnia Odpustovej slávnosti na Trepci vyzývajú všetkých návštevníkov diskoték a hlavne mládež, aby na svoj oddych využili priekopy mimo Štátnu cestu III. triedy z dôvodu bezpečnosti a  aby ráno nedochádzalo ku zbytočným kolíziám a konfliktom s návštevníkmi odpustovej slávnosti.


P R O G R A M

 

Čo pripravuje disko klub Plecháč?

Po rokoch vynovili fasádu úplne novu lesklou farbou, všetko je vyblýskané, ako má byť. Na otváračku nasadili GO GO tanečnice. Nočnú zábavu pod hviezdami roztočí medzi chatármi obľúbený a milovaný dídžej „Drtič Plechov“.



 


Plecháč zmenil ešte logo klubu, ktorého autorom je známy a uznávaný národný domašský zaslúžilý umelec Milan Hanzel alias Renta, ktorému pri tvorbe asistoval jeho pes Pinďo.  


Národný zaslúžilý umelec Milan Hanzel a jeho pes Pinďo


autor nového loga diskoklubu Plecháč


 



Národný zaslúžilý umelec Milan Hanzel hovorí: Dlho som rozmýšľal, aké logo vytvoriť. Viete,  aby to malo myšlienku a aby to vystihovalo podstatu Plecháča a potom to prišlo ako blesk z jasného neba.


Keď som pri svojich úvahách odchlipol v ten deň už asi zo svojho ôsmeho obľúbeného desiatkového plechovkového pivečka, všimol som si, že na stole ostal orosený kruh.


Hovorím si, to bude signál z neba. Podobné orosené kruhy ostávajú aj po pohárikoch a vtedy mi to došlo. To je ten pravý symbol vystihujúci podstatu klubu Plecháč. Vyskúšal som to s farbou a nové logo Plecháča bolo na svete, dodáva na záver spokojný zaslúžilý umelec Milan. 


Na obrázku nové logo Plecháča, ktoré umelecky stvárnil Milan Hanzel. 

nové logo je bez diakritiky, vraj je to teraz vo svete počítačov moderné


 


Čo pripravuje bufet u SISI? Všetko je pod rúškom tajomstva.

Majiteľka bufetu na pláži Silvia sa potmehútsky usmieva a je skúpa na slovo. Svoju taktiku a nový megahit, ktorý nasadí v tejto sezóne do poslednej minúty tají.


V minulom roku rozdrvila svoju konkurenciu a vymazala ju z mapy zábavy v okrese Vranov nad Topľou hneď po tom, čo nasadila hit „Šednem sebe na lavočku“.


Keď návštevníci Plecháča počuli tento hit v susedstve, v klube neostala ani noha a všetci utekali do bufetu na pláži. Tam to roztáčali až do skorých ranných hodín.


Personál z Bufetu u Sisi nechce prezradiť žiadne detaily z otváracej diskotéky, ale vraj sa je na čo tešiť. Situáciu pozorne sledujeme, o novom nasadenom hite vás budeme informovať.  


Hit, ktorý prepísal históriu diskoték na Domaši


 viac ako 1,4 milióna videní, absolútny rekord všetkých čias


 

 

Čo na to chatári?

Chatár Dušan hovorí: na Domašu chodím  už roky, bývam hneď v susedstve oboch klubov, videl som tu už všeličo, ale to, čo dokázal urobiť megahit „Šednem sebe na lavočku“ s ľuďmi, to som ešte nezažil.

 

Dídžej v bufete u Sisi má neuveriteľný dar na výber hudby, spať vám to jednoducho nedá. Myslel som si, že len ja nespím, ale to všetci nespali, koho som stretol a to už je čo povedať. Bolo to úžasné, elektrizujúce, jednoducho famózne. 


Robil som si preto štatistiku. Minulý rok odznel tento hit v bufete úctyhodných 338 krát počas celého leta a rekord večera je 17 krát, hrdo dodáva Dušan a ukazuje na papierik, kde si robil čiarky. 

 

Dušanove slová potvrdzuje aj chatár František, ktorý si tiež robil svoju štatistiku z dôvodu nespavosti. Jeho údaje však hovoria o tom, že hit „Šednem sebe na lavočku“ odznel o jeden krát viac, ako vykazuje chatár Dušan a to rovných 339 krát.


Dušan priznáva, že si raz na chvíľočku zdriemol a na svojom papieriku preto teraz pripísal jednu čiarku.

 

Obaja chatári, Dušan aj František sa zhodli, že sa už nevedia dočkať nového megahitu tohto leta a sú zvedaví, či tohtoročný hit prekoná rekord z minulej sezóny. Dušan sľubuje presnú štatistiku s tým, že už nezaspí.


Na záver Dušan dodáva: som veľmi zvedavý, ako sa ujme ten unikátny nápad s tmou, bože, neviem sa už dočkať. Že to s tou tmou nikoho pred tým nenapadlo a také je to jednoduché. Uvidíme čo to zrobí, ale niečo mi hovorí, že to bude pecka. 


Inštrukcie pre chatárov, ako prežiť vojnovú noc diskoték

 

Chatár Boris je lekárom na dôchodku. Chatu má pri lyžiarskom vleku. Vybavil sa dostatočným množstvom sedatív a rád ich v prípade potreby  ponúkne komukoľvek, kto o to požiada.


Neďaleká novootvorená drogéria zaradila do sortimentu predaja štuple do uší, ktoré sú v predpredaji v cene 1,- Euro za jeden pár štupľov. Ich cena sa so stúpajúcou nočnou hodinou bude zvyšovať.  K dispozícii sú aj lampióny a čelovky. 


Situáciu pozorne sledujeme. V nasledujúcich reportážach vás budeme podrobne informovať o novom hite sezóny a prinesieme aj fotogalériu z nápadu s tmou. 


Čo v iných strediskách? 

V stredisku autokemping Tíšava - Valkov sa v piatok, 27. júna večer uskutoční otváracia diskotéka na pláži. Všetci ste pozvaní. 


Cykloturistika

Rybolov

Vodné športy

uvod3